Meraklı Anne-Baba Kulübü

Tüm Sorular

User Image

Ad Soyad

Kullan at önlükler kullanıyor musunuz ?

"Güzel anneler merhabalar kendimden yola çıkarak ev iş belkide çok yoruyor bu çocuklarında eksikleri kirlileri bitmiyo kendi çocukluğumdan çıkarak önlük almayı düşünüyordum sonra mycey’in kullan at önlükleri çıktı önüme çok başarılı ve kullanışlı olduğunu söylemek isterim sizlerde kendinizi yıpratmayın bebeklerin büyüme süreçlerinde bu tarz pratik ürünler ile hayatımızı kolaylaştırmalıyız."

User Image

ek gıda için kaşık

"Kızlar ek gıdaya geçtiyseniz mycey’in taşıma kutulu kaşıkları çok güzel tavsiye ederim Yumuşak ucu sayesinde bebeğinize katı mamaları diş etleri ve damağını zedelemeden rahatlıkla verebilirsiniz. Ben doğru kaşığı bulmak için çok araştırmıstım benim gibi arayışta olan anne varsa diye öneride bulunmak istedim :)"

User Image

İsim Soyad

konak oluşumu var mı sizdede ?

"Selam hanımlar ya bebeğimin saçlarında konak olmuş nasıl bi bakım uygulamalıyım ? Deneyimli bilgilendirici dönüşlerinizi bekliyorum? Birde konak tarağı kullansam olur mu ?"

User Image

ek gıda beslenmelerinde kaşıkla mı besliyorsunuz ?

"Selamlar anneler şimdilerde artık püre gbi ek gıdalara geçmeye başlayacağız . Aslında bir çok anneden silikon uclu kaşıklar kullandıklarını gördüm bebeğin damak yapısı için, hatta gözüm suan bu wee baby silikon kaşıklarında almalı mıyım ?"

User Image

ateşlenen bebeğiniz için neler yapıyorsunuz ?

"Gunaydinlar dun aksam deneyımledıgım ıkı seyı paylasmak ıstedım sızlerle ( tecrubelı anneler bılıyordur ama benım gıbı olanlar vardır dıye ) 2 gundur oglumun ara ara yukselen atesı vardı, Wee babyden aldığımız temassız ates ölçeri kullanıyorum iyi ki almışım çünkü arada ölçüyorum kontrol ediyorum bi düşüyor bi yükseliyor gibi sizlerden de aynı durumu yaşayan var mı ?"

User Image

İ... S... (Kullanıcı ismini gizledi)

Emzik kullanımı temizliği konusunda dikkat etmem gerekenler neler ?

"Merhabalar hanımlar bu emzik kullanımı temizliği konusunda dikkat etmem gereken noktalar neler acaba? Deneyim ve tecrübelerinizi iletirmisiniz"