Meraklı Anne-Baba Kulübü

Tüm Sorular

User Image

İ... S... (Kullanıcı ismini gizledi)

bebekte tahriş neden olur bez değiştirsem işe yarar mı?

"Herkese selamlar bebeğim emeklemeye başladı, yedinci ayımızı doldurmak üzereyiz, bacakların arasında isilikle başlayan bir tahriş dönemine girdik. Hem hareket etmek istiyor hemde canı yandığı için hareket etmek istemiyor, bebeğimi böyle görmek içimi parçalıyor. Siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?"

User Image

İsim Soyad

Bebek bezi merisi alabilir miyim

"Selam hanımlar daha deneyimli annelerden fikir almak için buradayım kullandığınız bez markası nedir? Tercih sebebinizle birlikte yazarsanız sevinirim."

User Image

Melis K.

Anne farkı!

"Erkekler (babalar) kadınlar (Anneler) gibi ince düşünemiyorlar?.... Uyuyan çocuğun odasının yanından geçerken, parmak ucunda yürümek gibi, fısıldayarak konuşmak, mümkün ise hiç konuşmamak. Odaların kapı kollarını sessizce bastırarak, kapıyı açmak/kapatmak. Uyku sırasında odasına girdiğinde, nefes bile almamaya çalışmak,gibi mesela.... Sabah saat 6 sında kediye fırlatılan yastıktan çıkan ses nasıldır bilir misiniz? Ya da babanin telefonu çaldığında, evin hangi ucunda olursa olsun, tum sesle " efendim" diye cevaplama sesi? Çocuğu bilmem, ama anne için kulağın dibinde davul çalmak la eşdeğer dir... Sessiz ol biraz, bebek uyanacak dediğinde de "birşey olmaz" diye cevap gelir. Ne demek istediği da tam belli değil yalnız: "Uyanırsa eğer birşey olmaz "ya da "Yaptığım sesten birşey olmaz, uyanmaz o" mu demek? Peki uyanırsa eğer kime birşey olmaz? Uykusu bölünen çocuğa mı, ya da bebek uyurken dinlenmek isteyen anneye mi? İllaki birşey olmaz, sadece bebek normalinden az uyudu diye kapris yapar, anne de dinlenemediği için biraz daha çok yorgun veya uykusuz olur... Sessizliği seven bebekler (çocuklar) var, ve bu sessizliğe alıştırmakla bir alakası yok, etraftaki insanların düşündükleri gibi. İki farklı çocuğun annesi olarak, ben bunu anladım, ve bir çok anne benim ne demek istediğimi anlar. Araştırmalarıma göre, erkeklerin (babaların)geneli böyle. Nedenini merak ediyorum sadece..."

User Image

İsim Soyad

uyku eğitim bilinci geliştirmek için

"Kızlar oğlum biraz büyüdü artık ama uyku konusunda problem yaşıyoruz bu konuda biraz desteğinizi rica edicem. Arkadasımdan tavsiye alıp tommee tippee’deki uyku eğitim saatinden almamı işe yaradığını söyledi siz bu tarz bir ürün kullandınız mı çocuklarınızın uyku eğitimi sırasında yani o kendi kızında baya faydalı olduğunu söylüyor da çok kararsız kaldımım"

User Image

U... H... (Kullanıcı ismini gizledi)

uyku eğitim saati kullandınız mı?

"Merhabalar anneler özellikle bebeği çocukluk dönemine geçişte olan annelere bir sorum olucak uyku eğitim sorumluluk bilincini nasıl geliştirdiniz? Bir arkadaşım tommee tippee bebek ürünleri satıcısından uyku eğitim saati almış çok memnun olduğunu söyledi baya farkındalık yaratmış işe yaramış sizler bu tarz bir ürün kullanımını önerir misiniz yada kullanan var mı aranızda?"

User Image

cin musallatı koruması,büyü,sihir,nazar,medyum ve falcılarla ilgili bilgiler

"TCK 158/1-A maddesine göre dini istismar ile dolandırıcılık suçu medyum ve falcı ile ilgilidir ve en az üç yıl hapis cezası verilmektedir.web sitesi,sosyal medya hesabı,banka hesap hareketi,cep telefonu hts kaydı önemlidir. -Zariyat Suresi 56.ayet: ''Ben, insanları ve cinleri ancak bana kulluk etsinler diye yarattım.'' -Hicr Suresi 27.ayet: ''Cinleri, insan gözeneklerinden geçebilen ateşten yarattık.'' -Hicr Suresi 26.ayet: "İnsanları, şekil verilmiş olan topraktan yarattık." -Felak Suresi: ''Düğümlere üfleyen büyücülerin şerrinden Allaha sığınırım.'' -Muhammed Suresi 33.ayet: ''Ey inananlar, Allah'a ve Peygamber'e iman edin ki yaptıklarınızı boşa çıkarmayın.'' -Araf Suresi 179.ayet: ''Andolsun birçok cin ve insanı cehennem için yarattık.onların gözleri,kulağı ve kalbi olmasına rağmen kavramaz.işte onlar hayvan gibidir.hatta daha da aşağıdadır.'' -Bakara Suresi 102.ayet, Maide Suresi 90-91.ayet, Bakara Suresi 62.ayet https://www.google.com/amp/s/sorularlarisale.com/risale-i-nurlarda-cinlerin-insanlara-zarar-verebileceklerinden-ve-korunma-yollarindan-bahsediliyor-mu-genel-bilgi-verir%3famp - CEP TELEFONUMUZDAN YASİN SURESİNİ KULAKLIKLARI TAKIP, YÜKSEK SESLE DİNLEMEMİZ GEREKİR. Sıkıntılarımıza karşı huzurlu oluruz. - Bardağa biraz zeytin yağı koyup kuran'dan bazı sureleri birkaç defa okuyup üzerine üfledikten sonra yağı elimizle kalbimize sürmemiz sonucunda rahatlamış oluruz. - Peygamberimizin yaptığı korunma yöntemlerinden biri ise kuran'dan bazı sureleri birkaç defa okuyup kalbimize ve karnımıza üflememiz gerekir.tekrardan sureleri okuyup elimizin içine üfleyip elimizi vücudumuzun her yerine bastırarak sürmemiz gerekir."