Meraklı Anne-Baba Kulübü

Tüm Sorular

User Image

cin musallatı koruması,büyü,sihir,nazar,medyum ve falcılarla ilgili bilgiler

"TCK 158/1-A maddesine göre dini istismar ile dolandırıcılık suçu medyum ve falcı ile ilgilidir ve en az üç yıl hapis cezası verilmektedir.web sitesi,sosyal medya hesabı,banka hesap hareketi,cep telefonu hts kaydı önemlidir. -Zariyat Suresi 56.ayet: ''Ben, insanları ve cinleri ancak bana kulluk etsinler diye yarattım.'' -Hicr Suresi 27.ayet: ''Cinleri, insan gözeneklerinden geçebilen ateşten yarattık.'' -Hicr Suresi 26.ayet: "İnsanları, şekil verilmiş olan topraktan yarattık." -Felak Suresi: ''Düğümlere üfleyen büyücülerin şerrinden Allaha sığınırım.'' -Muhammed Suresi 33.ayet: ''Ey inananlar, Allah'a ve Peygamber'e iman edin ki yaptıklarınızı boşa çıkarmayın.'' -Araf Suresi 179.ayet: ''Andolsun birçok cin ve insanı cehennem için yarattık.onların gözleri,kulağı ve kalbi olmasına rağmen kavramaz.işte onlar hayvan gibidir.hatta daha da aşağıdadır.'' -Bakara Suresi 102.ayet, Maide Suresi 90-91.ayet, Bakara Suresi 62.ayet https://www.google.com/amp/s/sorularlarisale.com/risale-i-nurlarda-cinlerin-insanlara-zarar-verebileceklerinden-ve-korunma-yollarindan-bahsediliyor-mu-genel-bilgi-verir%3famp - CEP TELEFONUMUZDAN YASİN SURESİNİ KULAKLIKLARI TAKIP, YÜKSEK SESLE DİNLEMEMİZ GEREKİR. Sıkıntılarımıza karşı huzurlu oluruz. - Bardağa biraz zeytin yağı koyup kuran'dan bazı sureleri birkaç defa okuyup üzerine üfledikten sonra yağı elimizle kalbimize sürmemiz sonucunda rahatlamış oluruz. - Peygamberimizin yaptığı korunma yöntemlerinden biri ise kuran'dan bazı sureleri birkaç defa okuyup kalbimize ve karnımıza üflememiz gerekir.tekrardan sureleri okuyup elimizin içine üfleyip elimizi vücudumuzun her yerine bastırarak sürmemiz gerekir."

User Image

ek gıda için kaşık

"Kızlar ek gıdaya geçtiyseniz mycey’in taşıma kutulu kaşıkları çok güzel tavsiye ederim Yumuşak ucu sayesinde bebeğinize katı mamaları diş etleri ve damağını zedelemeden rahatlıkla verebilirsiniz. Ben doğru kaşığı bulmak için çok araştırmıstım benim gibi arayışta olan anne varsa diye öneride bulunmak istedim :)"

User Image

ek gıda beslenmelerinde kaşıkla mı besliyorsunuz ?

"Selamlar anneler şimdilerde artık püre gbi ek gıdalara geçmeye başlayacağız . Aslında bir çok anneden silikon uclu kaşıklar kullandıklarını gördüm bebeğin damak yapısı için, hatta gözüm suan bu wee baby silikon kaşıklarında almalı mıyım ?"

User Image

ateşlenen bebeğiniz için neler yapıyorsunuz ?

"Gunaydinlar dun aksam deneyımledıgım ıkı seyı paylasmak ıstedım sızlerle ( tecrubelı anneler bılıyordur ama benım gıbı olanlar vardır dıye ) 2 gundur oglumun ara ara yukselen atesı vardı, Wee babyden aldığımız temassız ates ölçeri kullanıyorum iyi ki almışım çünkü arada ölçüyorum kontrol ediyorum bi düşüyor bi yükseliyor gibi sizlerden de aynı durumu yaşayan var mı ?"

User Image

İ... S... (Kullanıcı ismini gizledi)

Emzik kullanımı temizliği konusunda dikkat etmem gerekenler neler ?

"Merhabalar hanımlar bu emzik kullanımı temizliği konusunda dikkat etmem gereken noktalar neler acaba? Deneyim ve tecrübelerinizi iletirmisiniz"